onsdag 30. april 2008

Sportsbutikk uten konsept

I Storgata i Oslo er det fire, fem sportsbutikker. Xxl, Stormberg og turistforeningen skjønner jeg opplegget rundt. Men hva med Intersport og G-sport? Hva er vitsen? Litt mindre og bare litt dyrere?

2 kommentarer:

 1. se på hva som tilbys, ptodukter kan se like ut men er det ikke, xxl sport lurer sine kunder med dårlige varer en de andre kjedene, kun i Norge at folk godtar dette


  XXl er en kjede som bevist utnytter sine kunder og ansatte, dersom du bruker de bør du stille mange spørsmål, tror du at en Asics sko er lik i kjedene, nei den på xxl er mye billigere med dårligere såle, derfor er de billigst!

  SvarSlett
 2. Det lenge siden denne ble skrevet, men måtte bare svare.

  Hvordan i alle dager kan du påstå at XXL selger, som nevnt, en Asics løpesko som er mye dårligere.
  Tror du virkelig at verdens største skoprodusent lager en egen løpesko, til XXL, med det samme navnet som toppmodellene, kun for at de skal kunne selge de billigere?

  Her lurer jeg på om du kan være ansatt hos en konkurrent av XXL.

  Det er veldig mange konkurrenter som sier at XXL ikke kan noe om varene de selger og at de ikke har det nyeste og alltid bare selger dårligere varer.

  XXL har ett konsept, som ingen andre i sportsbransjen har tenkt på.
  Merkevarer til lavere pris.
  Det er ikke til å stikke under en stol, at sportsbransjen har fått lov til å trone på sin høye hest med overprisede varer.

  Jeg har selv jobbet i en Sport1-butikk og har rimelig god kunnskap og stor interresse innenfor flere områder som ski, sykkel og friluftsliv.
  Hadde det ikke vært for XXL, så hadde hverdagen min vært mye dyrere.

  Så ett godt tips til alle som leser dette:

  XXL har prisgaranti, benytt dere av dette når dere kan, de er flinke på å gi prisdifferansen tilbake, i tillegg til noen kroner ekstra, siden de ALLTID skal matche prisen.

  Og min erfaring, er at det er få butikker som har like mye kunnskap om de forskjellige produktene, hvis man ikke er innom en ren spesialistbutikk, slik som löplabbet. (Selv der har jeg funnet ut at XXL i enkelte saker har bedre kunnskaper)

  Det blir spennende og se hva de andre sportsbutikkene kommer til å gjøre etter hvert når XXL åpner enda flere "varehus" som de kaller det.

  Ryktene sier at de skal ut av landet.
  Dette blir spennende og følge med på for en stakkars sportsidiot.

  SvarSlett