mandag 11. november 2019

Ateleter i Nike Oregon Project, trent av den nå utestengte Salazar

I lys av Alberto Salazars utestengelse fra muligheten til å trene atleter og avsløringene rundt hvordan han og systemet presset unge kvinnelige idrettstalenter til å slanke seg ut over all fornuft, som nevnt her: https://alletingultra.blogspot.com/2019/10/ingen-tiltro-til-salazar.html - så er dette en liste over personer som enten er i eller har vært i Nike Oregon Project:

Nike Corporation -  Verdens største produsent av sportsartikler og trofast sponsor og støttespiller til den utestengte Alberto Salazar
Alberto Salazar - trener og initiativtager til NOP. Siden 1990-tallet et merkelig forhold til doping og nå endelig dømt til fire års utestengelse fra friidrett som følge av brudd på doping-reglementet.
Dr. Jeffrey Brown - Nikes egen doktor og konsulent i programmet som sammen med Salazar ble utestengt for fire år på grunn av smugling av testosterone, bruk av altfor høyde doser av L-carnitine og fiksing av doping-tester.
Pete Julian - trenerassistent til Salazar

Mo Farah - Verdens raskeste europeer. Etter lang tid med forsvar av sin trener, så forlot han endelig prosjektet da det var sikkert at Salazar ble tatt i juks.
Sifan Hassan - Etiopisk dobbeltvinner i VM 2019 i Doha på 1.500- og 10.000-meter for kvinner
Galen Rupp - US langdistanseløper med svært gode tider, bl.a. 59.47 på halvmaraton
Mary Cain - beste løpstalentet blant jenter i USA som slanket seg ned til 51kg og måtte slutte etter å brukket fire bein i kroppen: https://nyti.ms/2CntKjU
Crain Engels - VM-finalist på 1500m - han med den fete 80-tallssveisen
Konstanze Klosterhalfen - Tysk løperdronning ...
Med flere ...

Referanse:
https://en.wikipedia.org/wiki/Nike_Oregon_Project

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar